誇りと絆を育みしなやかに生きる松島人

ようこそ!松島町教育委員会です。

故郷、松島に生きる私たちは、四季折々の景勝と先人が積み重ねてきた松島の歴史と文化と産業に誇りを持ち、継承・発展させるとともに教育資源として活かし、町民の生涯にわたる学びをとおして、高い教養と強く確かな協調性を兼ね備えた「人間性豊かな松島人による歴史文化の息づくまちづくり」を推進していきます。
----------------------------------------
Welcome to Matsushima! Our beautiful home rich in history, resources, and culture. We take pride in what our predecessors left for us while building for the future. We apply all our knowledge both current and past into our educational curriculum. We wish to create an environment that promotes the rich history of our town as well as creating productive and insightful members of society. Through a high standard of education and cooperation with our residents, we believe this goal is attainable.

委員会日誌

2019/01/10

本年もよろしくお願いいたします。

Tweet ThisSend to Facebook | by 委員会管理者

2019年新しい年が明けました。
本ホームページも昨年度6月にスタートしてからアクセス数もめでたく20,000カウントを超えました。
これは皆様から、各幼稚園小学校中学校等に関心を持っていただき、支えていただいているからこそと、感謝申し上げます。引き続き松島の教育について発信を続けて参りますのでよろしくお願いいたします。
08:04 | 投票する | 投票数(6) | 連絡事項